De voordeligste boomkwekerij van Noord-Holland. 
De Tuinkamer maakt tuinieren betaalbaar!

De voordeligste boomkwekerij van Noord-Holland. 
De Tuinkamer maakt tuinieren betaalbaar!

De voordeligste boomkwekerij van Noord-Holland. 
De Tuinkamer maakt tuinieren betaalbaar!

De voordeligste boomkwekerij van Noord-Holland. 
De Tuinkamer maakt tuinieren betaalbaar!

Bezig met uw droomtuin? De Tuinkamer helpt u graag!

Contact opnemen »

Ot&Sien Festival, 5, 6 en 7 juni 2020, verhuist naar de gemeente Hoorn

>Het Ot&Sien Festival slaat haar vleugels uit. Het verhuist in 2020 van Twisk naar Hoorn en strijkt neer op het terrein van de Museumstoomtram. Op 5, 6 en 7 juni 2020, de vierde editie van het Ot&Sien Festival, waar jeugd, scholen, ambachten, muziek, theater en industrieel erfgoed de basis vormen van een uniek evenement. Tijdens dit culturele festival staat beleving en elkaar inspireren centraal met als thema ‘Ambachten maken onze gouden eeuw’. Met dit festival borduren wij voort op het thema van het jaar 2019, ‘De Stad van de Gouden Eeuw’, van de gemeente Hoorn. Want Hoorn is en blijft ook in toekomst ‘De Stad van de Gouden Eeuw’ van Nederland. Het terrein van de Museumstoomtram biedt veel mogelijkheden aan standhouders, bedrijven, sponsoren en theatertalenten om zich te presenteren.

Ambachten en creativiteit is het kapitaal van de toekomst

Stichting Ot&Sien Festival geeft aandacht aan het industrieel erfgoed, het ambacht van toen en nu, onze focus ligt op de jongeren van nu. Zij zijn de toekomst en als wij hen niet kennis laten maken met de ambachtelijke en creatieve beroepen in onze huidige gouden eeuw dan verliezen we mogelijk veel onontdekte talenten en kapitaal.

Karin’s Talent Train

Karin Bloemen neemt zitting in de organisatie van deze Gouden Eeuw editie van het Ot&Sien Festival. Met de ‘Karin’s Talent Train’ wordt in dit festivalweekeind de aftrap gegeven om aanstormend theatertalent een stap verder te helpen. De talenten begeleidt door Karin Bloemen en gejureerd door een gerenommeerd Nederlands theater jury, gaan tegen elkaar strijden om de nieuwe aanmoedigingsprijs, de ‘Hoornse Theater Prijs’, in de wacht te slepen.

Geen Ot&Sien Festival zonder jongeren

De organisatie zoekt talent! Ben je op zoek naar een gave stageplaats en wil je mee te helpen bij de organisatie van dit unieke festival? Dat kan, want wij zijn op zoek naar jou! Wil jij jouw ambacht of bedrijf presenteren aan een groot publiek of wil je als theatertalent laten zien wat je in huis hebt, aarzel dan niet en meld je aan als stagiair, deelnemer of sponsor van dit festival! Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over dit festival, neem dan contact op met Paul Metselaar (06-51261541) of Brigitte Glas,( brigitte.glas@otensienfestival of 06-48780689).

Kijk voor meer informatie op de website!

Klik hier voor de video van het Ot en Sien festival.